Vi søker etter IKT Driftsingeniør


Er du klar for nye utfordringer?

Sperre Compressors konsernet driver produksjon og salg av kompressorer til kunder over hele verden. Konsernets hovedkontor ligger rett utenfor Ålesund og har egne salgskontor i Nederland, Singapore, Kina og Korea.

I vår IKT avdeling har vi ledig en spennende stilling som IKT driftsingeniør. I denne stillingen får du mulighet til å jobbe, påvirke og ha ansvar i et lite, men kompetent miljø. Du får mulighet til å utfordre deg innenfor mange ulike teknologier, samt jobbe med sterke og attraktive merkevarer, som Citrix, VmWare, NetApp, PaloAlto, Microsoft m.m.

Vi søker etter deg som har god og allsidig system- og nettverkskompetanse. Du har lyst til å arbeide i et internasjonalt miljø, trives i en hektisk hverdag, er proaktiv og tar eierskap og ansvar i jobben din. Du er service-minded og er en god lagspiller samtidig som du trives med å jobbe selvstendig.

Kjenner du deg igjen i dette og i tillegg har solid erfaring fra IKT driftsmiljø, så oppfordrer vi deg til å søke.

Viktige arbeidsoppgaver

 • Installasjon, drift, support, vedlikehold og utvikling av konsernets IKT løsninger, herunder blant annet nettverksarkitektur, server- og skyløsninger, HW og SW.
 • Administrere og videreutvikle konsernets løsninger for datasikkerhet.
 • Kommunisere og gi support til medarbeidere i hele konsernet ved feilsituasjoner og hendelser.
 • Deltagelse i utviklingsprosjekt i konsernet, herunder blant annet digitaliseringsprosjekt.
 • Ansvar for drift, vedlikehold og videreutvikling av IKT løsningene ved salgskontorene. Noe reiseaktivitet må her påregnes.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Relevant IKT utdanning (minimum 3 års høyskole e.l.) og erfaring fra IKT driftsmiljø.
 • God kjennskap til bruk og drift av ERP og CRM systemer.
 • Genuint interessert i kommunikasjons- og nettverksløsninger.
 • Teknisk forståelse og evner å sette deg raskt inn i tekniske utfordringer.
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper.
 • Gode norsk – og engelskkunnskaper skriftlig og muntlig.
 • Ansvarsfull, selvstendig og service-minded.

Sperre tilbyr

 • Positiv bedriftskultur med høyt energinivå, og godt sosialt miljø med årlige sammenkomster og aktiviteter.
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert bedriftshelsetjeneste og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Karrieremuligheter for rette vedkommende.
 • Meget god kantine.
 • Fleksibel arbeids- og ferieordning.

Søknadsfrist 14.11.2019

Søknad merkes: IKT Driftsingeniør


Om arbeidsgiveren

Sperre utvikler og produserer kompressorer for segmentene shipping, offshore og landbasert industri. Konsernet har gjennom mer enn 80 år utviklet en sterk merkevare, som kjennetegnes av kvalitet, kundefokus, service og leveringspresisjon. Konsernet har global markedsandel på over 20% der Asia utgjør største markedet. Sperre har en langsiktig vekststrategi med klare målsettinger og ambisiøse mål. Organisasjonen har fokus på kompetanseutvikling, digitalisering og effektiv drift for å kunne møte kundenes krav og behov.

Sperre er lokalisert på Ellingsøy, like utenfor Ålesund, med moderne produksjonsanlegg og administrasjon. Konsernet har 113 ansatte fordelt på 5 selskaper lokalisert i Norge, Rotterdam, Singapore, Shanghai og Busan.Takk for at du søker stilling i Sperre Industri AS.

Sperre Industri AS er dataansvarlig for den personlige informasjonen du sender inn i søknaden din gjennom mail application.ict@sperre.com. Når du søker på en stilling gjennom application.ict@sperre.com, aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i din søknad og CV. Vi kan dele din søknad og CV med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering og eventuelle tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen, inkludert rekrutteringsselskaper, tilbydere av personlighetstester, osv.

Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser søknaden din som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 12 måneder.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger:

1. erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor

2. erklærer at opplysningene sendt inn til oss er fullstendige og oppriktige, og forstår at bevisste forsømmelser og feilaktige utsagn kan føre til at søknaden din blir avvist eller til senere avskjedigelse

3. gir du ditt fulle samtykke til behandling av de innsendte og senere innsamlede opplysningene

Send søknad: application.ict@sperre.com.

Mvh

Sperre Industri AS

Organissjonsnr 961479142

Other positions at Sperre