Manufacturing Engineer (ME)

Er du klar for nye utfordringer og ønsker å jobbe i en spennende industribedrift med kunder over hele verden?

Har du lyst til å være med på en spennende endringsprosess der du bidrar med din kompetanse, personlige egenskaper og samtidig får muligheten til å tilfredsstille dine ambisjoner?

I produksjonen har vi ledig en nyopprettet stilling som Manufacturing Engineer (ME), en rolle som kombinerer faglig tyngde, kontinuerlig forbedring og strategisk arbeid.

Vi er på jakt etter en dyktig og erfaren Manufacturing Engineer (ME), som har gode lederegenskaper og evnen til å jobbe effektivt sammen med andre og oppnå resultat og målsetninger.

Arbeidsoppgaver

 • Gjennom en grunnleggende forståelse av engineeringsprosesser være ansvarlig for å sikre kontinuerlig fokus på økt produksjonseffektivtet.
 • Ansvarlig for å etablere, gjennomføre og koordinere en helhetlig plan som inkluderer alle produksjonsprosesser basert på vedtatte planer og prosjekter.
 • Evaluere og sikre kontinuerlig forbedring av verktøy, metoder og prosesser for optimalisering av produksjonseffektivitet.
 • Sikre implementering av arbeidsprosesser i produksjonen ved aktiv ledelse av funksjonsområdet blant annet igjennom strukturert opplæring, avklarte roller og ansvarliggjøring.
 • Videreutvikle den digitale tråden som knytter sammen mennesker, prosesser, kvalitet og dokumentasjon.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • MSc fortrinnsvis Manufacturing Engineer. Relevant og dokumentert arbeidserfaring kan oppveie for dette kravet.
 • Minimum 5 års erfaring fra tilsvarende arbeid i industriproduksjon, operativ ledelse og kontinuerlig forbedringsarbeid samt LEAN metodikk.
 • Gode datakunnskaper, 3D system NX, TeamCenter og kjennskap til bruk av ERP systemer gjerne MS NAV (Navision).
 • Erfaring i bruk av VR verktøy mot produksjonen som knytter sammen mennesker, prosesser, kvalitet og dokumentasjon.
 • Kan vise til gode resultater fra tidligere roller.
 • Ambisiøs og liker å skape resultater alene og sammen med andre i et internasjonalt miljø.
 • Gode lederegenskaper og dyktig team/relasjonsbygger.
 • Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Sperre tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Trivelig arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver i et internasjonalt konsern.
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Kantine.

Om arbeidsgiveren

Sperre utvikler og produserer kompressorer for segmentene shipping, offshore og landbasert industri. Konsernet har gjennom mer enn 80 år utviklet en sterk merkevare, som kjennetegnes av kvalitet, kundefokus, service og leveringspresisjon. Konsernet har global markedsandel på over 20% der Asia utgjør største markedet. Sperre har en langsiktig vekststrategi med klare målsettinger og ambisiøse mål. Organisasjonen har fokus på kompetanseutvikling, digitalisering og effektiv drift for å kunne møte kundenes krav og behov.

Sperre er lokalisert på Ellingsøy, like utenfor Ålesund, med moderne produksjonsanlegg og administrasjon. Konsernet har 113 ansatte fordelt på 5 selskaper lokalisert i Norge, Rotterdam, Singapore, Shanghai og Busan.

Søknadsfrist 20.11.2019

Søknad merkes: Manufacturing Engineer


Takk for at du søker stilling i Sperre Industri AS.

Sperre Industri AS er dataansvarlig for den personlige informasjonen du sender inn i søknaden din gjennom mail application.me@sperre.com. Når du søker på en stilling gjennom application.me@sperre.com, aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i din søknad og CV. Vi kan dele din søknad og CV med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering og eventuelle tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen, inkludert rekrutteringsselskaper, tilbydere av personlighetstester, osv.

Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser søknaden din som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 12 måneder.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger:

1. erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor

2. erklærer at opplysningene sendt inn til oss er fullstendige og oppriktige, og forstår at bevisste forsømmelser og feilaktige utsagn kan føre til at søknaden din blir avvist eller til senere avskjedigelse

3. gir du ditt fulle samtykke til behandling av de innsendte og senere innsamlede opplysningene

Send søknad: application.me@sperre.com.

Mvh

Sperre Industri AS

Organissjonsnr 961479142

Other positions at Sperre